Bylinky, plody a huby - Ako ich rozoznať, zbierať a jesť - Maria Eva

Neohodnotené
€13,59 / ks €12,35 bez DPH
Vypredané
Položka bola vypredaná…

Bylinkový šalát napríklad zo žihľavy a sedmokrások sa pripraví ľahko – ale už ste niekedy vyskúšali vlastnoručne pečený chleba z bazy čiernej, korenený olej z cesnaku medvedieho, chutné zemiaky s bršlicou?

Detailné informácie

Podrobný popis

Príroda pred naším prahom je plná kulinárskych pochúťok! Nemusíme ísť až do praveku za poznaním toho, čo všetko naši predkovia dokázali z okolitej prírody pre seba využiť na jedenie. Stačí vyzvedieť od babičiek alebo prababičiek, najmä ak žili na vidieku, čo všetko z rastlín, ktoré boli všade naokolo, vedeli ich mamičky alebo babičky zužitkovať v kuchyni. Ako byliny, lesné plody a huby nielen bezpečne spoznáte, ale aj čerstvé a chutne spracované prinesiete na stôl, to nájdete v tejto praktickej príručke. - Viac ako 100 domácich byliniek, lesných plodov a húb - usporiadaných podľa obdobia zberu - Kvalitné fotografie zachytávajúce všetky poznávacie znaky - Vyčerpávajúce informácie o mieste nálezu, dobe zberu a o jedovatých dvojníkoch - Viac ako 100 receptov a kuchynských rád

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: